Over ons

50 jaar ervaring in renovatie en nieuwbouw

Meer dan een halve eeuw geleden (1959) werd de zaak opgestart door vader Jozef Van den Broeck. Deze gaf de fakkel door aan zoon Luc Van den Broeck in 1989. Enkele jaren later werd het CEVAS bvba.

Het werd een stap naar nog meer professionalisme, klantvriendelijkheid en een ruimere dienstverlening.

CEVAS is ondertussen uitgegroeid tot een firma met 4 werknemers.

Daarom is CEVAS uw beste keuze!

MILIEUBEWUST OMGAAN MET ENERGIE

Het is meer dan 5 voor 12.
Wij denken graag mee en kijken met een scherpe blik naar uw energieverbruik.

KWALITEIT & HOGE AFWERKINGSGRAAD

Technische kwaliteit, de juiste leveranciers met de meest innovatieve materialen zijn sleutels voor installaties met hoge afwerkingsgraad. Dat is één van de troeven van CEVAS.

DE NIEUWSTE TECHNOLOGIEËN

Cevas investeert in permanente bijscholing van zijn personeel. Zo staan wij garant voor installaties en diensten met de meest recente innovaties en technische snufjes.

DIENST NA VERKOOP – KEURING & CERTIFICATEN

CEVAS beschikt over alle certificaten voor onderhoud van stookolie- en gastoestellen. CEVAS heeft ook een CERGA-label. Daardoor kunnen wij onze eigen gasleidingen keuren.

CEVAS is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in VIESSMANN. Daardoor is onze dienst na verkoop meer dan uitstekend.

HOGE LEVERINGSBESCHIKBAARHEID

CEVAS beschikt over een ruim magazijn. Dit is georganiseerd met de meest eigentijdse digitale technieken. Het resulteert in een hoge beschikbaarheid en leveringen binnen de kortste tijd.

HOGE BEREIKBAARHEID

Via het secretariaat is CEVAS uitgegroeid tot een bedrijf met een hoge bereikbaarheid. Zowel voor vrijblijvende informatie en offertes, bestellingen en leveringen als ook voor uitvoering van technische opdrachten.